sunnuntai 9. lokakuuta 2011

impressionistinen syksy

 on värikäs & iloinen



impressionismi oli ensimmäinen taidesuuntaus, josta innostuin kun kiinnostuin taiteesta ja aloin maalaamaan ja ihastuttaa yhä vaikkapa valokuvaamalla


minkälainen sinun syksysi on?

5 kommenttia:

  1. Rakastan impressionismia ♥ Nykyään, joskus nuorempana en nimittäin tykännyt siitä yhtään :D

    VastaaPoista
  2. Minun syksyni on kaunis, mutta erilainen kuin koskaan aiemmin :)

    VastaaPoista
  3. Oi hei pitkästä aikaa!

    Valon ja värien syksy on todellakin niin huikaisevan kaunis! Minä olen sen saanut nyt viettää helsingissä, täynnä elämää ja iloa.

    Kiitos paljon avartavista tiedoista Vapaasta taidekoulusta. Eniten minua askarruttaa missä se kaksi viikkoa sitten asutaan, kun minäkin olen ulkopaikkakuntalainen, mutta tosiaan olen ajatellut ottaa yhteyttä ja kysyä tästä asiasta heiltä itseltään. Mietin vain, jos sinulla olisi ollut sinne hakemisesta jotain omakohtaista kokemusta. :)

    Oi Islanti on niin kiehtova ja kaunis maa! Kaikka luonto tulivuorineen ja mytologia, tahtoisin niin päästä sinne vaeltelemaan! Björk on kyllä mieletön ja niin luova persoona. Ihana nähdä, että on niitä ihmisiä jotka luovat rohkeasti omia teitään ja kulkevat niitä pelotta.

    Puuh, huomenna kuljen pois täältä helsingistä

    VastaaPoista
  4. Mukava, että pidit vinkistäni! ^^ Olen kuullut Suedesta ja kuunnellut vähän Holea, mutten sen tarkemmin ole kumpaankaan perehtynyt. Kiitos inspiraatiosta, täytyy kuunnella heitä, kunhan vain ehdin ja löydän jostain aikaa. Nyt pakkaamaan ja nukkumaan.

    Halauksin,
    Merenkauris

    VastaaPoista
  5. Ai, sinä olet käynyt täällä, toivottavasti oli innostava & kiva matka! Ties vaikka ollaan kuljeskeltu samoissa paikoissa:)

    Niin, se majoitus pitää järjestää itse ellei pääse joka päivä kulkemaan Helsinkiin...

    Minäkin ihailen Björkiä juuri omaperäisyyden & rohkeuden takia, on ihanaa kun on erilaisia ihmisiä, jotka uskaltavat olla omanlaisiaan.

    VastaaPoista