lauantai 23. lokakuuta 2010

Löysin sattumalta kirjatorilta parilla eurolla hyvän kirjan: Parantavat sanat (Sinikka Tuohimaa). Kirjan ulkoasu ei ollut huomiota herättävä tai edes kovin kaunis, mutta kirjan nimi houkutteli minua. Onneksi tartuin siihen ja luinkin sen heti. Kirja on täynnä mielenkiintoisia ajatuksia, joita tarkastellaan erilaisten ajattelijoiden, suuntausten ja kirjallisuuden kautta. Kirjan ytimenä on näkemys siitä, kuinka kirjojen, lukemisen, kirjoittamisen, taiteen ja luovan toiminnan kautta on mahdollista selvitä vaikeista elämänkokemuksista. Hyvä ja ajatuksia herättävä kirjalöytö kirjallisuuden ja taiteen ystävälle.

2 kommenttia:

  1. Minä uskon oikeasti tällaisen lajityypin kirjojen tärkeyteen, ehkä joillekin ne ovat vähän hömppää, mutta jos niitä haluaa lukea rehellisesti, niissä on kaikki totuus. Olen huomannut näinä päivinä, miten parasta on puuhailu ja tekeminen ja kirjojen maailmat silloin kun alakulo alkaa kolkutella ovia.

    Kiitos sinulle kommentista minun blogissani ja onnea sinun blogille, mukavaa sunnuntaita!

    VastaaPoista
  2. Kiitos sinulle himalainen ja kiva, kun kävit täällä! Niin se on. On hyvä asia, kun on olemassa sellaisia kirjoja. On aina innostavaa, kun löytää jonkun kirjan, joka puhuttelee ja lukiessa oivaltaa asioita.
    Mukavaa sunnuntaita sinullekin!

    VastaaPoista