tiistai 6. syyskuuta 2011

aikaisin aamulla ihana aurinko, sitten vesipisaratanssi hiuksissani

junassa on tungosta

kuuntelen yliopiston ääniä
Lukujärjestyksessäni on arkeologiaa, folkloristiikkaa, Pohjois-Amerikan tutkimusta, aasian tutkimusta, uskontotiedettä, filosofiaa ja estetiikkaa, joten tiedossa on hyvin mielenkiintoinen syksy!

ja kaupungissa tuoksuu meri & syksy

7 kommenttia:

  1. Lukujärjestyksesi kuulostaa ihanan mielenkiintoiselta ja innostavalta! Itsekin juuri äsken mietin, että olisi kivaa opiskella välillä jotain ihan muuta kuin niitä omia aineita, ja taisin tästä postauksesta saada lisäintoa kurssivalikoiman selailuun!
    Ihanaa syksyä sinulle!

    VastaaPoista
  2. Minulla oli sivuaineina folkloristiikka ja uskontotiede, kun tein FM-tutkintoani. :)

    VastaaPoista
  3. Amanda: Niin, on innostavaa opiskella jotain ihan uutta! Oikeasti pääaineeni on matematiikka, mutta en tällä hetkellä opiskele sitä...
    Ihanaa syksyä sinullekin!

    Liiolii: Hih, hauska sattuma:)
    Ne ovatkin tosi kiintoisia!

    VastaaPoista
  4. Hei ihanaa, säkin opiskelet mahtavia hömppäaineita järkevän pääaineesi sijasta, niin minäkin :D Mulla ohjelmassa nyt italiaa, venäjää, estetiikkaa, psykaa ja sosiaalipsykaa, jee :>

    VastaaPoista
  5. Nanna: Joo! Hömppäaineet vaan ovat niin ihania:)

    VastaaPoista
  6. hih, kiitos! minun hiuksia ei ole koskaan leikattukaan. ^^ löysin tuon hatun ihanasta vanhasta autiotalosta. en liiemmin ole hattuja koskaan pitänyt, mutta tuo on kyllä ihanin. hei laita sinäkin kuvia omastasi!

    mehän olemme sitten aika samanlaisia! joskus aivan lapsena katselin kirjaa vincentin maalauksia ja olin aivan lumoutunut niiden väreistä ja pyörteistä. jotenkin minulla tuli niin mieleeni asumani kuukaudet kreikassa tummissa tähtiöissä ja keltaisissa päivissä. ulkomailla jo heti väritkin ovat paljon voimakkaampia, verraten suomen hailakoihin, mutta moninaisiin väreihin. silti rakastan kumpiakin yhtä paljon, vaikka joskus kaipaankin kreikan hehkuviin päiviin ja tummiin lämpimiin öihin.

    oih, meri! kaiken luovuuteni ja vapauden lähde. ei ole mitään kauniimpaa kuin kallioinen meri ja aurinko, niissä on kauneus ja vapaus.

    VastaaPoista
  7. Merenkauris: Olipa tosi hyvä autiotalolöytö! Itse etsin sellaista hattua kirppikseltä, mutta en löytänyt joten omani on hooäm.(Haluan vielä löytää siihen värikkään huivin) Joo, voisin jossain vaiheessa valokuvata sellaisen syksykuvan...

    Ai, sinä olet asunut Kreikassa, upeeta! Siellä on ihana aurinko & kirkkaat värit! Niitä minäkin kaipaan talvisin kun on väritöntä...Ja meri on tietysti ihan erilainen siellä.
    Olisi hauskaa asua joskus jossain ulkomailla, jossain lämpimässä ja värikkäässä maassa...Ehkäpä sen vuoksi olen alkanut opiskella erilaisia kulttuurintutkimuksen aineita!

    Minäkin tykkään Vincent van Goghista sen takia kun ne ovat niin värikkäitä, voimakkaita ja niistä voi aistia sielun ja erilaisia maailmoja...

    VastaaPoista