perjantai 9. syyskuuta 2011

On ihanaa & innostavaa kun saa opiskella kaikkea mahdollista mielenkiintoista:)

Arkeologia on hyvin mielenkiintoista & jännittävää! Luennot ovat rakennuksessa, jossa on ihana vihreä puisto sisäpihalla: kuin keidas kivikaupungissa. Siellä on pöytiä ja tuoleja, joissa voi hengähtää & rauhoittua, juoda kahvia & lukea kirjaa.
Arkeologian tuhti lukupaketti, mutta kirjat ovat niin upeat & mielenkiintoiset!

Folkloristiikka on yhtä kivaa & luovaa kuin estetiikkakin: voi tutkia mitä vain keksii. Sellaisina hetkinä toivon, että olisi hauskaa jos olisin oikea kivahumanistipääaineopiskelija!

Iso luentosali on täynnä opiskelijoita kulttuurintutkimuksenkurssin luennolla & tykkään kun kirjoitetaan pieniä kivoja pohtimistehtäviä eri aiheista.

Seuraavalla viikolla alkaa lisää uusia kursseja! On iloista olla yliopisto-opiskelija, mutta tuntuu yksinäiseltä kun ei tunne ketään...

4 kommenttia:

  1. Voi että, arkeologia kuulostaa niin mielenkiintoiselta, pitäisiköhän alkaa opiskella sitäkin... :D

    VastaaPoista
  2. Olen niin jäänyt kyllä kaipaamaan kreikkaan, niitä päiviä ja öitä ei voi tuskin sanoin kuvata! Oletko sinä asunut missään ulkomailla? :>

    Beatlesin musiikki on hullannuttavan kaunista ja auringonkukat ovat kauneimpia tosiaankin! Minulla on aina eri kausia ja nyt taitaa olla meneillään Beatleskausi. ^^

    VastaaPoista
  3. Merenkauris:En valitettavasti ole koskaan asunut ulkomailla, haaveilen vain...Olen käynyt Kreikassa ja aurinkoa & merta olen kaivannut!
    Unelmoin eri maista, ehkä eniten Pohjois/Etelä-Amerikasta, aasiasta, Australiasta, Tyynenmeren saarista...sellaisista kauniista, lämpimistä, aurinkoisista ja värikkäistä paikoista, joissa on myös kiehtova menneisyys & kulttuuri.

    Beatleskausi kuulostaa hyvältä:)

    Nanna: Joo, kannattaa alkaa opiskelemaan arkeologiaa, sillä se on niin kiehtovaa! Kursseille varmaan voi vielä tulla, mutta seuraavan viikon arkeologian luennot ovat peruttu...On hauskaa mennä sellaisten aineiden luennoille, joita ei ole ennen opiskellut:)

    VastaaPoista
  4. Täällä yksi folkloristi, hei! Tuon rakennuksen luentosalit, kirjasto ja sisäpiha tulivat kovin tutuiksi opiskeluvuosien aikana ja kaipaan niitä eniten tuosta entisestä kotikaupungistani. PS. Suosittelen kokeilemaan myös merihistoriaa! :)

    syksyisin terveisin,
    http://e.vuodatus.net

    VastaaPoista